Horo >> Horoskopai >> Straipsniai

2009-ųjų metų horoskopas 2

2008 12 30 autorius:
2009-ųjų metų horoskopas

Avinas (3.21-4.20)

Artėjantys metai iš jūsų pareikalaus atkaklumo, veržlumo. Šių savybių Avinui ir taip nereikia skolintis, bet net patys inertiškiausi šio ženklo atstovai 2009-aisiais taps tikri nenuoramos.

Bet kad ir kokie veiklūs būsite, vidinis gyvenimas jums bus svarbesnis už visus kitus įvykius. Gilintis į save ne itin linkę Avinai staiga be galo susidomės psichologija, bandys suvokti savo mintis, jausmus, paskatas. Vieniems prireiks psichoterapeuto pagalbos, kiti bandys ieškoti dvasinio mokytojo, o dar kažkas pasiners į psichodelines praktikas.

Dėmesio! Pajusite didelę pagundą paragauti narkotikų ar kitokių svaiginamųjų medžiagų. Turbūt nereikia aiškinti, kad geriau susilaikyti...

Ir dar vienas ateinančių metų ypatumas: dabar įvykiai rutuliojasi pagal scenarijų, kurio eigos nesugebėsite pakeisti, kad ir kaip norėtumėte. Turėkite galvoje šią žvaigždžių privilegiją ir, kad ir ko imtumėtės, neatmeskite galimų likimo pataisų.


Jautis (4.21-5.20)

Kiti metai suteiks jums šansą pasirodyti visu gražumu, atskleisti geriausias savo savybes, kurios įgimtos šio ženklo atstovams: aktyvumą, veržlumą, tikslo siekimą. Energija trykšta per kraštus ir suteikia jėgų įveikti bet kurį priešininką, pačias nepalankiausias aplinkybes.

2009-ieji - Jaučio, kuris globoja kanopinius, metai, taigi jūsų laukia nuostabus laikotarpis, kai galite paimti likimo vadeles į savo rankas, elgtis taip, kaip patys išmanote. Tad nenuostabu, kad šiuos metus atsiminsite kaip lūžio, o gal net kaip lemtingus metus. Svarbiausia - nieko nebijoti ir neabejoti savimi.

Labai daug šio ženklo atstovų rimtai pertvarkys savo gyvenimą: nutrauks draugiškus ar meilės ryšius, jei šie pasirodys jiems neįdomūs, praradę prasmę, pakeis gyvenimo stilių, mes senus įpročius dėl naujų. Žinoma, svarbu pernelyg stipriai neįsijausti, bet vis dėlto nesveikai savęs tramdyti irgi nereikia: ne taip jau dažnai likimas duoda šansą patirti atsinaujinimą.

Būtent naujaisiais metais Fortūna leis Jaučiui nukreipti likimą reikiama vaga - nepraleiskite tokios retos galimybės!


Dvyniai (5.21-6.21)

Ateinantys metai jums labai svarbūs: tai visokiausių netikėtumų, kurių dauguma - teigiami, laikotarpis. Bet vis vien ruoškitės tam, kad gyvenimas panėšės į amerikietiškus kalnelius: vėjas švilpia ausyse, o tu nežinai, kas laukia už artimiausio posūkio.

Neverta laukti bjaurių staigmenų - likimas jums palankus, taigi netikėtumai iš esmės bus malonūs. Išimtis - individualių metų pabaiga, tai yra kelios savaitės iki jūsų gimimo dienos. Tuo metu išties galimos sudėtingos situacijos. Patikėkite: tai nuopuolis prieš staigų skrydį!

Daugelis Dvynių 2009 metais supras turį talentą: vienas staiga ims rašyti eilėraščius ar kurti muziką, kitas - pranašauti likimą ar gydyti... Nenumarinkite savo talento, leiskite jam atsiskleisti, ir gyvenimas nusidažys ryškiomis spalvomis.


Vėžys (6.22-7.22)

2009-ieji net netipiškus Vėžius pavers ryškiais šio Zodiako ženklo atstovais. Jums teks įsigilinti į mistinių procesų studijas, vertindami bet kurį išorinį įvykį gilinsitės į jo priežastis ir pasekmes, jums bus nepaprastai svarbu atskleisti, suvokti realaus plano ir
pasąmonės ryšį, suprasti potekstę to, kas lemia jūsų gyvenimą.

Neskubėkite išnerti į paviršių, net jei artimieji ar draugai versis per galvą bandydami išvilioti jus iš urvo: vidinių procesų tyrinėjimas - ne tik įdomus, bet ir naudingas užsiėmimas, tie būties dėsniai, kurie atsivers jums naujaisiais metais, turės įtakos visam vėlesniam gyvenimui.

Ir ilgai laukti neteks: žvaigždės laimingą lūžį žada jau naujaisiais, 2009-aisiais, metais.

Tiesa, kelias į laimę ir harmoniją bus nelengvas, kartais - net dygliuotas. Galimos sudėtingos, dviprasmiškos situacijos, pagundos, kurioms bus sunku atsispirti. Būkite tvirti: jums tereikia įtikinti likimą, kad esate verti jos malonės.


Liūtas (7.23-8.23)

Jaučio metai - svarbių permainų metai, ir jei Liūtai nesipriešins šioms tendencijoms, naujieji atneš jiems sėkmę ir klestėjimą. Liūtai ras vidinę harmoniją, įgis pasitikėjimo savimi. O juk tai ir yra svarbiausia: jūs gimę įsakinėti ir valdyti - ir savo artimųjų būrelyje, ir platesnėje gyvybinėje erdvėje.

Liūtams teks nemažai paplušėti, kad įveiktų savo savybes, sietinas su žemiausiomis šio ženklo apraiškomis: garbėtroška, karštakošiškumu, tuštybe, nes gresia pavojus, kad Liūtai naujaisiais nebesugebės adekvačiai vertinti padėties, praras savitvardą, nemokės ramdyti pykčio. O tai savo ruožtu gali išprovokuoti nemalonias konfliktines situacijas, kurios visiškai destabilizuos įspūdžiams imlų Liūtą. Būdami tokios būsenos galite prarasti pasitikėjimą savimi, todėl stenkitės kuo geriau išnaudoti Jaučio suteiktas galimybes. Jei Liūtas stengsis tobulėti, ugdydamas geriausias, tauriausias savo ženklo savybes - pergalių troškimą, pažiūrų platumą, dosnumą, gebėjimą mąstyti ir veikti kūrybiškai, - jo neabejotinai laukia sėkmė.


Mergelė (8.24-9.23)

Jums ateinantys metai bus lemiami. Buvęs nepasitikėjimas, užtrukusios paieškos - savęs ir savo vietos pasaulyje - viskas susimaišys pašėlusiai verdančiame gyvenimo katile ir nugrims į praeitį: kiekybė pagaliau pereis į kokybę. Atminkite, kad nuo jūsų uolumo ir rimto požiūrio į darbą priklauso labai daug kas: juk naujaisiais metais jūs padėsite viso gyvenimo programos pamatus. Būkite drąsūs - ir jums atsivers neįtikėtinų galimybių laukas! Daugelio Mergelių laukia didelės permainos asmeniniame gyvenime, ir nors dauguma atvejų būsite joms nepasirengę, dingsčių liūdėti nėra. Bus netikėta, bet įdomu.

Permainos, platesni interesai, naujos įdomios, o dažnai ir naudingos pažintys, noras (neretai ir galimybė) turėti viską ir iškart neturėtų susukti galvos pragmatiškai ir kruopščiai Mergelei. Jaučio metai suteiks jai daug galimybių drąsiai ieškoti, užsimoti, bet jie tuo pat metu neanuliuos "firminio" jos ypatumo - gebėjimo sustoti, atsigręžti atgal. Nepulkite į likimo glėbį be atodairos - pirmiausia pažvelkite sau po kojomis, apsižvalgykite. Ir tik tada - pirmyn, į sėkmę!


Svarstyklės (9.24-10.23)

Sveikiname - ateinantys metai leis jums pagaliau atsiskleisti visu gražumu, pasiekti neregėtų karjeros aukštumų, pažinti tikrąsias vertybes ir pajusti pelnytą šeimos laimę... Visa tai turėsite - bet tuo atveju, jei visus ankstesnius metus triūsėte šviesios ateities labui. Džiaukitės - ji jau visai netoli! Beliko įveikti daugeliui Svarstyklių būdingą polinkį iš vieno kraštutinumo pulti į kitą - ir galėsite mėgautis vaisiais, atsipūsti ant laurų... Su sąlyga, kad jums pavyks atsikratyti "firminio" įtarumo: kuo mažiau jaudinsitės dėl savo laiškų, kalbų ir pasimatymų (dažnai žlungančių dėl nevykusiai pasirinkto bendravimo stiliaus), kuo mažiau energijos švaistysite slaptoms abejonėms, dvasinėms kančioms, tuo paprasčiau bus rasti teisingą toną ir pasiekti užsibrėžtą tikslą! O juk jums atsiveriančios perspektyvos gniaužia kvapą: metai palankūs pradėti gilintis į astrologiją, kompiuterinę elektroniką, programavimą, branduolinę fiziką, naujas mokslines disciplinas, įvairias madingas koncepcijas.


Skorpionas (10.24-11.22)

Kas laukia Skorpionų 2009-aisiais? Daug kas priklauso nuo to, kaip susiklostė besibaigiantys metai. Jei jie atnešė svarbių permainų, naujaisiais metais jūs stengsitės įtvirtinti sėkmę. Jei kol kas nieko įdomaus neįvyko, ruoškitės: Jaučio metai jums bus lūžio metai.

Dabar labai daug kas priklauso nuo jūsų. Skorpionai pasieks, ko nori, nors, žinoma, niekas jiems neatneš sėkmės ant delno: dėl savo laimės teks pakovoti! Gali būti, kad kažkas rezga prieš jus sąmokslą arba stengiasi kuo skaudžiau smogti nežinia už ką. Beje, Skorpionai - protingi žmonės, ir turi suprasti, kad be priežasties nieko nebūna. Galbūt jūs pats ką nors įžeidėte? O gal elgėtės pernelyg ambicingai? Pasistenkite kuo anksčiau išsiaiškinti problemų priežastis - ir sugebėsite išvengti klaidų. Juolab kad laiko apmąstymams turėsite pakankamai. Jūs ir taip į juos linkę, o naujaisiais, rasi, galite pagerinti savo asmeninį rekordą šioje srityje. Tik per daug neįsijauskite, nepraraskite realybės pojūčio - antraip, atsidūrę iliuzijų nelaisvėje, ne tik prikrėsite kvailysčių, bet ir kitus imsite kaltinti dėl savo nesėkmių.

Būkite sąžiningi savo paties atžvilgiu - ir Jautis parems jus visa savo galia!


Šaulys (11.23-12.21)

Jums prasideda gana sėkmingas ir palankus laikotarpis. Su sąlyga, kad sugebėsite išnaudoti likimo dovanojamus šansus, netinginiausite (ypač intelektualiai), liausitės plaukę ten, kur neša aplinkybės. Kitaip tariant, paimsite likimą į savo rankas. O tuomet jūsų laukia švenčių, įvairių malonumų, rafinuotų vakarėlių ir karjeros triumfo metai.

Antra vertus, tokios laimės reikia nusipelnyti. Pirmiausia turite suvokti, ko iš tikrųjų norite, o tuomet visos jūsų pastangos ir siekiai taps įsisąmoninti, tikslingi ir netrukus pradės duoti konkrečių vaisių. Beje, svarbu: per tuos metus būtina suprasti, ar nesuklydote rinkdamiesi savo kelią, ir, jei reikia, pakoreguoti kryptį. Jei pajusite, kad be reikalo švaistote energiją, turėsite ieškoti kitų priemonių, o gal ir tikslų. Įsiklausykite, ką sako nuojauta, ir tuo pat metu analizuokite, kas vyksta: tuomet suprasite, kaip pakreipti likimą norima vaga.


Ožiaragis (12.22-1.20)

Kadangi Jautis šiam ženklui, šiaip ar taip, giminaitis, visai realu tikėtis jo paramos. Žinoma, jei išdidus ir neprieinamas stovėsite ant didingos uolos, sėkmės paukštė vargu ar nutūps jums ant peties. Taigi Ožiaragiui teks palakstyti ir pašokinėti užkariaujant vis naujas viršukalnes. Nevaikščiokite išmintais keliais - rinkitės naujus, dar niekieno nepažintus. Nesvarbu, kad iš pradžių jie gali pasirodyti neįveikiami - drąsiai bandykite ir būtinai nugalėsite!

Daugeliui šio ženklo atstovų naujaisiais nepavyks išvengti praradimų, tačiau pasitikėjimas savimi, gebėjimas laikyti galvą aukštai iškėlus ir net ant paties stačiausio šlaito rasti išganingąją šaką, į kurią galima įsitverti, padės jums drąsiai išgyventi nesėkmes ir siekti naujų aukštumų, o gal ir džiaugtis naujais atradimais. Noras įsisąmoninti, kodėl jums šįkart nepavyko, bus labai naudingas: pasinėrę į save, Ožiaragiai nenugrims į nevilties bedugnę, bet ras naujų jėgų šaltinį, apie kurį nė patys nenutuokia.


Vandenis (1.21-2.19)

Gal kam ir pavyks pratūnoti krūmuose visus ateinančius 12 mėnesių, bet tik ne Vandeniams: jiems Jaučio metai - lemtingi, žadantys globalių permainų. Suprantama, tai nereiškia, kad galite atsipalaiduoti ir laukti, kol iš dangaus pradės lyti riestainiais. Jei norite, kad planai ir svajonės sėkmingai įsikūnytų, teks gerokai paplušėti. Žodžiu, pats laikas pasiraitoti rankoves. Guoskitės tuo, kad šįkart atpildo neteks ilgai laukti.

Bet turėkite galvoje: ateinančiais metais neverta niekieno prašyti pagalbos ir paramos - geriausia pasikliauti savo jėgomis. Gal jūsų geradariai ir labai galingi, bet jie arba nenorės, arba nesugebės jums padėti. Tik jūsų pačių aktyvumas ir dalykinės savybės gali garantuoti visų pradėtų darbų ir sumanymų sėkmę.


Žuvys (2.20-3.20)

Metas imti likimą į savo rankas, ragina Jautis. Naujaisiais sėkmė priklausys nuo jūsų pačių: kuo daugiau iniciatyvos parodysite, tuo geriau klostysis gyvenimas. Laimė, tai nė kiek neprieštarauja jūsų vidiniam nusiteikimui: iš prigimties linkusios dvejoti, abejoti Žuvys dabar kupinos ryžto ir entuziazmo, pasirengusios atkakliai ir tikslingai siekti užsibrėžto tikslo. Ir teisingai: 2009-aisiais likimas neabejotinai padės jums įgyvendinti tai, ką sumanėte.

Dar viena maloni staigmena: net tie Žuvų ženklo atstovai, kurie pastaruoju metu jautėsi esą silpni, pavargę ir išsikvėpę, pajus didžiulį energijos antplūdį, taigi jėgų pakaks bet kokiems didiems darbams.

Belieka pridurti, kad deramai įvertinti 2009-ųjų pamokas sugebėsite ne iš karto: gal tik po kelerių metų suvoksite, kad Jaučio metai išties jums buvo lūžio metai. Ir dar: reikšmingiausi įvykiai jūsų laukia paskutinį metų ketvirtį.


Parengta pagal "Respublikos" priedą "Julius/Brigita"


Pasidalink su draugais: Facebook Facebook Twitter Twitter

Rašyti komentarą

Įveskite kodą:

Žvaigždute pažymėtus laukelius būtina užpildyti

Daugiau komentarų